Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Att inte tro

I hela mitt liv har jag tämligen aktivt inte trott på Gud. Men också alltid fascinerats av dem som tror, och försökt begripa mig på deras språk, deras kultur och deras koder. En person som genom sin journalistiska gärning hjälper mig med det är Carl-Henric Jaktlund, vars senaste krönika man kan läsa här.

(Men man kan inte läsa honom obegränsat på nätet, för tidningen Dagen har en betalvägg. Som heter… hihi… Pärleporten.)

2 Kommentarer

  1. Marie Breskic den 20 maj, 2013 kl 11:19

    Haha, det där Carla från min gamla hemförsamling i Skövde.  2. Andreas Ekström den 21 maj, 2013 kl 06:09

    You meet ’em wherever you go!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.