Hello

My name is Andreas Ekström. I am a writer and speaker working from Sweden – or anywhere in the world.


The unstoppable feed

Svarar på en sån där enkät till en tidning med anledning av min bok, och ska fylla i ett svar på "Hjärngympa". Försöker med roligheter, kommer inte på något, och så inser jag vad jag oftast gympar hjärnan med: Försöker förhålla mig ljus visavi mörker.

Vidare till gulliga djur.

Skål till Twitter från fru K, @lisakirsebom – vi firar bokutgivning, men inte min utan hennes – nu är det ett år sedan "Ur döden liv" utkom, hon fick ett generöst presentkort på suveräna Lyran i Malmö då, men först i kväll kom vi iväg. :-)

Mycket specifik önskan: jag behöver en massör, i Stockholm, som jobbar med en sån där stol där man sitter framåtlutad med pannan mot en ställning, som är flyttbar. Hen bör vara socialt och humoristiskt lagd. En sån kan väl Twitter skaka fram? (Nej, jag tänker inte förklara.)

Har börjat svara på vän- och intervjufrågor om min bok. Märker att jag hela tiden drar paralleller till klimatfrågan och skolindustrifrågan: det finns ett slags apati. Ett slags känsla som säger att detta inte går att påverka. Den känslan är felaktig och ska bekämpas.

I den SLUTNA omröstningen till andre vice talman fick Kronlid 173 röster. Det var alltså endast tre ledamöter i majoriteten som valde att försvara institutionen från hennes uppenbara olämplighet – trots att de kunde göra det anonymt. Ett utmärkt värderingsmått.

Tvättar och småfixar hemma till omistligt avsnitt av @medierna – fascinerande att höra @asaplsnr argumentera vassare än samtliga övriga medverkande om tydliga publicistiska principer. Kristallklar. Men lyssna på hela även om du inte är en MÖP, utan bara en MNP.

Load More...