Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Att ingen har berättat detta för mig är en skandal

Av en slump sprang jag på Soda Nation vid Hornstull i Stockholm. För var SKA sleven vara om inte i grytan.

Detta är ett paradis av läsk jag aldrig ens har hört talas om. Ett paradis! Och eftersom jag dricker en massa konstig söt dryck nu för tiden, det är en effekt av min sjukdom tror jag, så blir detta helt oemotståndligt. Jag kommer att gå dit varje gång jag är i Stockholm och det är jag ofta. Det första besöket förlänade mig med en Puma Kola, den godaste coladryck jag någonsin har testat. En liten touch av rök och blåbär, inte för mycket kolsyra… Magnifikt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.