Bli granne med oss!

Våra bästa grannar flyttar till större. Det är hemskt sorgligt – men väntat. 90 kvadrat och tre rum är kanske inte idealiskt för en familj med två barn.

Men lyssna noga nu: Det här är ett fantastiskt hus. En otroligt välskött och mysig bostadsrättsförening. (Jag är ordförande i den, take my word.) Grannar som är lätta att tycka om. En suverän innergård, rymliga förråd, egen bastu och gillestuga i källaren, svinsnabb bredbandslina ingår i månadsavgiften. Och så läget, det otroliga läget, precis mitt i stan, fast ändå lugnt.

Dessutom finns ett rum i källaren, direkt under den här lägenhetens vardagsrum, som man skulle kunna förvärva och göra till ett fantastiskt lekrum eller en old school gillestuga med trappa ner, utan alltför dryga kostnader.

Hör av dig om du vill veta mer, så ska du få alla relevanta länkar.

0 svar på “Bli granne med oss!

  1. ”Old school gillestuga” är ett fantastiskt uttryck som inte kommer lämna mig ifred på hela dagen. Jag ser en humorserie framför mig, med en svensk medelklass-Ali G som går omkring och sprinklar hiphop-begrepp över sin trygga tillvaro.

    Nej inte du, Andreas. Huvudpersonen måste ha någon sorts kärlek – gärna obesvarad – till hiphopgenren.

  2. Jag hade en tid i gymnasieåldern och strax efter då jag avskydde anglicismer. Nu älskar jag dem. Jag vet inte riktigt varför, eller vad som har hänt på vägen med min språkuppfattning. Min polare i Norge säger inte ”betala”, han säger ”paya”. Det tycker jag är genialt!

    Och vad det gäller musiken: Hiphopen bryr sig inte om mig. Jag bryr mig inte om hiphopen. Terrorbalans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *