Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Breaking news

This just in i min mun: en semla från Patisseriet på Klostergatan i Lund, på vilken bagaren har lagt chokladkräm med något slags dajmkulor, snarare än grädde. Fult, konstigt och… inte äckligt direkt. Bara ett helt annat bakverk. Och det är framför allt känslan som blir fel: Tyngden i chokladkrämen chockar, jämfört med vispgräddens normala fluffighet. Hela konstruktionen blir liksom arkitektoniskt instabil.

2 Kommentarer

  1. Stoffe den 8 mars, 2011 kl 03:50

    En semmel-chock! Eller ett hetväggs-hån kanske?

    Den verkar lite torr, det kanske bara ser ut så?



  2. Andreas Ekström den 8 mars, 2011 kl 06:51

    Bullen var utmärkt, inga anmärkningar där!



Lämna en kommentar





Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.