Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

En blomlåda i Hjärup

Ett litet men naggande gott auditorium i Hjärups bibliotek i går. Otroligt vänliga människor jag fick träffa. Efteråt fick jag en present av den arrangerande byföreningen: ett slags inomhusväxthus, en rejäl blomlåda med tak och allt. Till detta små krukor och fröer och en stadig säck med blomjord.

”I stället för en blomma, tänke jag”, sa damen som överräckte (som dessutom hade inlett kvällen med att läsa två pappadikter ur Den svenska högtidsboken).

En fantastiskt rar gåva. Nu är jag ingen odalman, men jag har odalmän i släkten. Någon gång måste även jag pröva att plantera något. Osäker på om jag någonsin har gjort det.

Nästa läsning, och den sista jag har bokad, sker på biblioteket i Solna den 2 april. Välkommen dit! Jag har sagt det förr, men snart tre år efter bokens utgivning måste väl detta rimligen bli den sista läskvällen.

2 Kommentarer

  1. Nattens bibliotek den 11 mars, 2009 kl 05:57

    Tid och plats i Solna?  2. Andreas Ekström den 11 mars, 2009 kl 07:36

    Stadsbiblioteket kl 18, prel.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.