0 svar på “En liten önskan

 1. Don’t go there. Du skriver mycket bättre. Bara för att ni delar en åsikt så…

  Men det är kul att han vänder på min fras: ”Ny teknik vinner inte alltid över juridiken” – men i det visar att han ändå inte har förstått. Får nog bjuda karln på en lunch en dag och förklara lite elementa för honom;)

 2. Nejdu, där går gränsen för vilket smicker jag kan tolerera. Att säga att jag skriver bättre än Kadhammar är som att säga att Bob Dylan är roligare att lyssna på än Bryan Adams – helt orimligt! (Okej, där fick ni månadens godbit, alla som mobbar mig för min musiksmak.)

  Men är du helt säker på att juridiken aldrig vinner över ny teknik? Och vad mera är: Är du säker på att det är bra i så fall?

 3. Håller helt med Ekström. Övning ger färdighet. Kunskap ger perspektiv. ”Kadis” har skrivit länge, och blivit bättre och bättre, den gamle kommunisten.

 4. Tricket är nog att släppa ambitionen att förstå det du skriver om. Om du, som Kadhammar, lyckas intala dig att din okunskap i själva verket är någon form av distansiering eller ”perspektiv”, så ska du se att uppblåstheten och det nedlåtande tonfallet kommer av sig självt. Med övning kan du nog bli lika arrogant irrelevant som självaste Jan Gillo.

  Påhittade konversationer med taxichaffisar är heller aldrig fel – jävligt poppis i NY Times.

 5. Reagerade också på taxin… aldrig någon som tar ett snack med busschaffisen eller killen på sätet bredvid i t-banan 😉

 6. Jo, det är den, vad som däremot inte är värt något är en krigspolitik som bygger på ”vi bombar med vidriga medel, men varför gnäller ni, vi sa ju till lite i förväg?”…

  Vilket är kärnan i argumentationen i det inlägg du länkar till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *