Ett bra decennium

Inser just att det är på dagen tio år sedan: Weyler förlag släppte min reportagebok ”Google-koden”. Den förändrade mitt yrkesliv och hade inte kommit ut eller ens blivit till om inte Svante Weyler hade sett till att det blev så, genom nyfikna frågor och en insikt i vad jag själv ville göra som var djupare än min egen. Jag är så himla tacksam, och glömmer aldrig vad en bra förläggare kan göra för en författare.

(Boken är slutsåld, i stora delar inaktuell, kanske bara i vissa delar ännu läsvärd, och kommer inte att uppdateras eller komma i nyutgåva – det hör till ämnets natur att saker och ting förändras för fort och för mycket för det.)

Svante hänger inte på Facebook längre. Jag ska messa honom, jag har tackat många gånger förut, men det kan man inte göra för mycket. Tacksamhet är ändå en av mina favoriter bland de kristeliga dygderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *