Fira

Bokens ankomst firas i Stockholm den 7 april på pressklubben Desken och i Skåne den 13 april på en ännu hemlig festplats, och då i sällskap med Niklas Orrenius vars bok om Sverigedemokraterna utkommer i samma veva.

Men Göteborg då? The greater 031 area? Jag har inte haft något släppkalasaktigt där sedan min första bok blev klar för snart sex år sedan. Då satte jag mig i en hotellbar med utsikt över Göteborgs hamn och fick sällskap av en massa gamla kompisar som åt och drack och efter en del påtryckningar köpte några böcker av mig. Det var roligt. Något borde jag göra igen, med ”Google-koden”.

Var? När? Hur?

0 svar på “Fira

  1. Jag säger bara JA. Jag vill komma på boksläpp igen. Det var väl rätt schysst där vi var sist, men om du inte vill göra om det kan jag fundera på några bättre ställen…

  2. Det blev mycket riktigt Karin Olsson som tar över på Expressen kultur, som du förutspådde – och kommentaren från Åsa Linderborg på Aftonbladet (lördag, ej på nätet) är ett mästerstycke av återhållet syrlig, elegant ironi. Den som läser snabbt uppfattar bara ett ”vi gratulerar!”, men ingen som läser uppmärksamt kan missa att på AB ser de det som en relativt medelmåttig rekrytering och räknar med att fortsätta köra ifrån konkurrentredaktionen. Än en gång: i dagens Sverige är det främst vänstern som förvaltar verklig ironi, verklig stilistisk skärpa.

  3. Magnus: Jag tycker nog att Expressen och Aftonbladet har det gemensamt att de gör riktigt vassa kultursidor. Kanske tycker jag att uppsättningen pennor är snäppet bättre på Expressen, men det är fint liten skillnad i så fall.

    Maria: Ja, finns det några bra?

  4. – var i Malmö den 25. og fik øje på bogen med dens fængende omslag! Har nemlig grundet på, hvem som var ’Google Denmark’ – og efter at have læst din bog, forstår jeg hvorfor nettet ikke vrimler med oplysninger i den sag. Nu burde det jo ikke være svært for danskere at læse din bog – men en oversættelse med et dansk tillæg burde kunne gøre sig!
    Havde selvfølgelig ingen anelse om at jeg bogen var faldet i mine hænder før egentlig ’boksläp’ – men skål og tillykke!

  5. Vad vill du att det skall vara för typ av ställe? Jag gillar hotell….men kan komma på annat om du ger en hint 😉

  6. Jag kommer inte på något på rak arm, men det enklaste vore att ställa frågan i statusraden på Facebook, för då lär förslag rassla in. Men då får jag göra det åt dig för du har inte så många FB-vänner i GBG… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *