Jag har slarvat lite…

…med att länka till några nypublicerade grejer. I och för sig har jag aldrig haft ambitionen att länka till allt jag skriver, utan bara sådant som jag tycker om, det kan väl vara en bra princip kanske.

Hur som helst.

Läs Isabelle Ståhls sporadiska bokmässeslöbloggande, läs min intervju med Lydia Cacho, läs Isobels sansade och totalt ickeaggressiva break-up från Bonnierförlagen, läs min tv-krönika om något så meningslöst som TV3:s logotyp, som genererade sjukt mycket läsarrespons, läs den här fantastiska Zlatan-analysen i The Observer, läs min krönika i Journalisten om journalisters usla klädsel och följ Sydsvenskan Kultur på Twitter.

Eller du hade kanske något annat du tänkte göra i dag?

0 svar på “Jag har slarvat lite…

  1. Jag trodde att jag var den enda som tyckte att 3ans byte var onödigt och även rätt fult (den nya loggan ser redigt omodern och meningslös ut, vad gör det där strecket under överhuvudtaget)?

    Än så länge slår dock inget 1 miljon kronor för min stads obegripliga Go:teborg (vad F-N!?!?!?). Ingen fattar ju ö -> o: ”skämtet” utanför Sverige ändå. I love Hjo är 10000 ggr bättre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *