Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Jag har slarvat lite…

…med att länka till några nypublicerade grejer. I och för sig har jag aldrig haft ambitionen att länka till allt jag skriver, utan bara sådant som jag tycker om, det kan väl vara en bra princip kanske.

Hur som helst.

Läs Isabelle Ståhls sporadiska bokmässeslöbloggande, läs min intervju med Lydia Cacho, läs Isobels sansade och totalt ickeaggressiva break-up från Bonnierförlagen, läs min tv-krönika om något så meningslöst som TV3:s logotyp, som genererade sjukt mycket läsarrespons, läs den här fantastiska Zlatan-analysen i The Observer, läs min krönika i Journalisten om journalisters usla klädsel och följ Sydsvenskan Kultur på Twitter.

Eller du hade kanske något annat du tänkte göra i dag?

5 Kommentarer

 1. Christian den 28 september, 2009 kl 03:52

  Jag trodde att jag var den enda som tyckte att 3ans byte var onödigt och även rätt fult (den nya loggan ser redigt omodern och meningslös ut, vad gör det där strecket under överhuvudtaget)?

  Än så länge slår dock inget 1 miljon kronor för min stads obegripliga Go:teborg (vad F-N!?!?!?). Ingen fattar ju ö -> o: ”skämtet” utanför Sverige ändå. I love Hjo är 10000 ggr bättre… 2. Andreas Ekström den 28 september, 2009 kl 04:10

  I love Hjo är lite kongenial ändå, släkt med ”When in Europe, don’t miss Skurup”… 3. Julia den 28 september, 2009 kl 05:09

  Jag brukar diskutera journalistklädsel med jämna mellanrum; kanske skulle blogga om det? 4. Andreas Ekström den 28 september, 2009 kl 06:15

  Gör det. Jag bloggade en hel serie på temat:

  http://www.andreasekstrom.se/wordpress/?p=261 5. Andreas Ekström den 28 september, 2009 kl 06:23

  Och man får klicka sig framåt, förbi några mellandagar – det finns åtta delar!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.