Jag kan inte…

…lägga till nya poster i Google Cal plötsligt. ”Ett fel har uppstått, försök senare”. Tack, jag hatar felmeddelanden som inte ger någon information.

Är det strul för er andra som använder GC just nu också, eller ska jag känna mig mobbad?

0 svar på “Jag kan inte…

  1. Och det värsta är att man inte kan skälla på servicen när man inte är betalande kund. (Och dessutom är det förstås omöjligt komma i kontakt med Google, det går ju aldrig med ett vanligt supportärende…)

  2. Jag felanmälde tjänsten som synkar min iCal på datorn med googlekalendern. Fick detta svar från dem: ”We’ve received many reports like yours this weekend. The error is occurring on Google’s server. We’ve notified Google of the problem, and hopefully it will be resolved on Monday when they return to the office.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *