Kampen om 0300

Årets största medienyhet?

Den kom i går. Ja, inte i din värld, men i min! Min ungdoms tidningar Norra Halland och Kungsbacka Tidning, bladen där barn jag lekt, har för första gången i modern tid fått en gemensam chefredaktör och ansvarig utgivare – som dessutom är en riktig journalist!

Tidigare Sydsvenskan-kollegan och före detta utgivaren på Hallands Nyheter Kristian Alm är mannen som inte räds varken den numera stenhårda konkurrensen om de nyrika Kungsbackabornas pengar eller att ge sig in i en verksamhet som på många sätt styrs av den, eh, excentriske 87-årige företagschefen Karl-Arvid Andersson.

Läs mer hos Resumé, hos Journalisten och hos Dagens Media.

Det här är fantastiskt. Äntligen! Och jag tror inte att det går att förstå vilken uppgift Kristian ställs inför om man inte regelbundet läser de här tidningarna. Mamma och pappa sparar alla Norra Halland till mig. Jag missar inte en sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *