Lycka är…

…att ha en hel X2000-vagn för sig själv, som denna klämdagsmorgon på väg till Stockholm. Jag ska hämta mina barns femårige kusin, som ska hänga med oss i helgen. Så resan åter går 15.21. Tur att jag i grund och botten verkligen trivs på tåget.

…att byta från de vita fjösiga iPhonelurarna och gå över till mina riktiga Sony och få ut lite bas i ljudet.

…att gradvis upptäcka hur otroligt bra låtar comebackande Treats platta ”Coup de Grace” innehåller. Fantastiskt jobb! Hör dem på Spotify, och lyssna gärna på ”All for love” och ”Roar” för en snabborientering.

…att vara obegränsat rik. Det tror jag i alla fall. En sak jag skulle göra då vore att ta kontakt med Mats Levén och erbjuda honom en rejäl pengjävel för att göra en egen insjungning av hela den nya Treat-plattan, med distribution till bara mig. Den skulle passa honom perfekt, och som gammal bandmedlem skulle han kanske till och med tycka att det vore roligt.

…att läsa den här tankfullt begåvade recensionen av Niklas bok. (Rekommenderad läsning för en viss kritiker som inte kunde förmå sig att vattna den plantan utan ansåg sig tvungen att beskära den i stället. Av avund gentemot den bästa pennan i sin generation, vilket jag utan överdrift anser Niklas vara?)

…att läsa Ida M Henriksson på Sveriges kanske bästa sportblogg, Baraben. Hon har allt en krönikör ska ha: Känslor och tanke, humor och allvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *