Slagsida åt helgen

Som vanligt är det slagsida åt helgen till vad det gäller mina publiceringar. Varje lördag publiceras Internet just nu, denna vecka med en tämligen sensationell nyhet, som världen borde följa med stor uppmärksamhet.

Sedan har jag praktiserat ”the art of hanging around”, vilket är en journalistisk genre jag känner varmt för. I det här fallet: fjorton timmar med Filip och Fredrik, som jag tycker blev… helt okej. Kanske inte ett fantastiskt reportage, men kanske värt att läsa. Äh. Jag vet inte. Jag får titta på det om en månad och se om jag hittar vad det är som lite lite stör min känsla. Bra bilder av Annika af Klercker är det i alla fall.

Okej. Nu är det lördag, och jag behöver ägna några koncentrerade timmar åt att slipa på mitt framträdande på Bonnierkonferensen Grid på måndag. Det blir klart besläktat med mitt TED-prat, men måste också innehålla några andra bärande idéer, så att det inte bara blir en repris för dem som redan har sett. Jag är inte orolig för innehållet, men kanske lite för leveransen. Tolv minuter är vansinnigt kort, och man har inte råd att ta omvägar om det ska bli riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *