Till er som inte trodde mig…

…när jag hävdade att jag jobbade i kostym i fredags: Här är bildbevis. Givetvis från Per Lindström, min kollega och medskapare till boken ”Lunds universum”.

På den ena bilden håller jag en Selectaprodukt som heter Wiener Melange ganska nära hjärtat. På den andra bläddrar Anders Fähltman och jag snabbt igenom bilagan ”Sydsvenskan – så funkar det” just då den har levererats. (Bilder här publicerade med benäget tillstånd, som det heter.)

0 svar på “Till er som inte trodde mig…

 1. Ni kanske kan införa omvänd Casual Friday? Såg det på ett kontor en gång, varje fredag kom alla i slips och kavaj.

 2. Nej, jag är mer inne på att införa klädkod. Det kommer den dag jag blir chefredaktör för något, tro mig. För att publicera saker på den här bloggen måste man till exempel arbeta i hela och rena kläder, man får inte ha shorts eller sandaler, och skjortor bör i förekommande fall vara strukna.

 3. Två saker: Wiener Melange är väl snarare slangtvätt än någon dryck (en liten slatt av varje sak som finns i maskinen håller slangarna rena). Förståeligt att du gått över till te.

  Sak 2. Bilagan om Sydsvenskan var lysande!

 4. Vafan, nu är du väl lite hård mot Selecta ändå, jag tycker det är rätt gott!

  Om bilagan: Kul att du gillade! Kommer inom en inte alltför avlägsen framtid att finnas som pdf på Sydsvenskan.se.

 5. Apropå Sydsvenskan: har ni slutat lägga upp delar av ”åsiktsmaterialet” från kultursidan på nätet? Det vill säga recensioner, krönikor, spaningar, etc. Eller fixas det retroaktivt vad det lider?

 6. Åh, man blir ju alldeles varm om hjärtat! Sådär borde du se ut jämt!

  Fast jag uppskattar ju att man får gå i sandaler och ostruket i min bransch…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *