Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

a-Jays!

Eftersom det är av yttersta vikt att vi alla försöker köpa så lite Apple-tillbehör som möjligt vill jag i dag tipsa om ett par fantastiskt fina lurar till din iPhone.

De är av märket a-Jays, och säljs till exempel hos Kjell & Co. De kostar sex hundra spänn, vilket inte är så lite, men du får då en utmärkt ljudkvalitet för prat och musik, en uppsättning proppar i olika storlekar för att anpassa till just ditt öra och en riktigt bra och intuitivt fungerande fjärrkontroll.

Det mest magiska av allt: på grund av platta sladdar med lite klibb och friktion i ytlagret är de trasselfria. Testa att knöla ner dem i en ficka och rycka upp dem – de är magiskt redo för användning varje gång.

Och varför är det då så viktigt att inte köpa Apple-tillbehör, som till exempel de vita lurarna till telefonen? Av två enkla skäl: De är av undermålig kvalitet och säljs till ett vansinnigt pris.

2 Kommentarer

  1. Marie Breskic den 15 november, 2011 kl 11:53

    Min iPhone? Menar du den gamla Nokian med Sudoko och Snake, som inte kan skicka bilder och som jag tvättade i en hotelldusch för två veckor sedan eller den något nyare som tror att alla SIM-kort är av fel sort?  2. Andreas Ekström den 15 november, 2011 kl 04:46

    Ja, exakt den! 😀Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.