Allt som saknades var en ålmacka

Och vilken satans dag, i dag. Intervjuer som en skotträning för fjärdemålvakten på Stamford Bridge, sak på sak på sak. Och det betyder bara ett:

Kulinarisk katastrof. Vanskötsel.

Först en hotellfrukost. Fine. Den var bra men för mycket eftersom jag åt av wienerbröden. Och så en extrastor och luxuös semla med mjölk, och så en kokoskaka och pepparmintste och en steamer, majgaad vad kallt det var i dag, och så nån sorts kycklingspett på en andra klassens sky bar, de serverade en hög med potatischips till sina stackars spett. Jag var tvungen att komplettera i hög fart och med lite tid: Pizza Hut. En stor american badass cookie. Mina artärer ligger här i en hög på golvet bredvid mig, gate 32, Arlanda, och de skrattar, det är det sista de gör.

Nu ska jag hem till min familj och mina osötade rågbröd. Yoghurt som är lätt och naturell.