Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Almedalen fredag = bokmässan söndag?

Så i dag är det alltså dags! Boken Gratis? smygsläpps vid ett seminarium i Almedalen vid tretiden i eftermiddag. (Den ”riktiga” lanseringen och utgivningen sker på sensommaren.)

Förläggaren Tobias Nielsén skriver här, på sin blogg Kulturekonomi, om en längtan som jag verkligen delar med honom: Den efter aktiv kulturpolitik, seriöst konstruktiva förslag och mindre av dogmatism vad det gäller frågorna om upphovsrätt.

Jag har aldrig varit i Visby under Almedalsveckan, och jag tänker mig att fredag eftermiddag måste kännas ungefär som söndag förmiddag på Bokmässan: Många har redan åkt hem. Alla är trötta. Och inga riktigt stora grejer händer.

I kväll tänkte jag i alla fall sticka in näsan på Dagens Medias mingel, men jag känner mig alltid extremt bortkommen i sådana sammanhang och räknar med att besvärad dricka upp min cola och lalla vidare nånstans. Alla förslag på både seminarier och fester emottages tacksamt!

***

De övriga medverkande skribenterna i boken är Mattias Ganslandt, Isobel, Daniel Johansson, Jan Rosén, Martin Rolinski, Andrea Renda, redaktören Per Strömbäck, Martin Walfisz och Sara Öhrvall.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.