Ang-ellskh sprah:kiug bla:wg

I och med det nya året börjar jag blogga lite på engelska också. Det har jag tänkt länge att jag vill. Dels för att gymnastisera språket lite, dels eftersom det finns en del vänner och jobbkontakter på annat håll som jag gärna skulle hålla kontakt med. Och så tror jag att det finns en del intervjuobjekt och källor som kommer att förekomma i boken men som ju inte kommer att kunna läsa den. Det här blir ju i alla fall en liten skärv till dem.

Den som följer mig via RSS kommer att få de engelska uppdateringarna automatiskt. Ni får väl ”markera som läst” om ni inte vill följa. Om någon skulle vilja följa det engelska separat kommer det att finnas ett flöde för det också: https://www.andreasekstrom.se/category/english/feed/.

Och så kan man ju bara surfa gammeldags faktiskt. Klicka här!

***

I dag, 11.03 i P1: ”Medierna”. Emanuel Karlsten, Åsa Linderborg och jag pratar om medieåret som gått. (Programmet finns nu att lyssna på här.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *