Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Att ge, del 2

Fast den här är viktigare.

Titta genast, nu, genast, på detta. Vad ger ni mig för det…?

***

UPPDATERING: Det ramlar ju in pengar! Inte minst tack vare generös spridning av uppmaningen, till exempel här.

6 Kommentarer

 1. Evelina den 30 april, 2011 kl 12:00

  Det skriker i mig att jag inte vill leva i den sorts samhälle som inte på ett tillräckligt förtroendeingivande sätt tar hand om de sina. Jag vill inte se våra skyddsnät försvinna med hänvisning till att vi istället kan idka spontan välgörenhet. Men hell no att den här tjejen ska behöva komma i kläm för mina så kallade principer. Hatten av för det här projektet säger jag, alldeles oavsett de politiska aspekterna. 2. Andreas Ekström den 30 april, 2011 kl 05:43

  Verkligen, jag vill inte heller montera ner de sociala skyddsnäten. Men jag tror att vi mänskligt är inne på en livsfarlig väg om vi väljer bort personlig generositet med hänvisning till en institutionaliserad. Jag tror att ett samhälle och dess människor behöver båda sorterna – både som givare och mottagare. 3. Marie Breskic den 30 april, 2011 kl 09:49

  Vadan 100-kronorsgränsen? Alla vi som bor på Balkan och inte har egen inkomst får då väldigt svårt att hjälpa till;) 4. Andreas Ekström den 30 april, 2011 kl 10:06

  Jag har försökt läsa på lite om såna här saker, vad som funkar och så, och då är det tydligen effektivt att ange ett exakt gåvobelopp, snarare än att säga ”hjälp med vad ni kan”. Ju konkretare desto bättre, tydligen. Men i ditt fall har jag en bra alternativ lösning: Think global, act local! 🙂 5. […] gillar verkligen Andreas Ekströms projekt på FundedByMe. På gott och ont tror jag att vi kommer att se mer sånt här i framtiden, […] 6. Marie Breskic den 1 maj, 2011 kl 07:02

  Jag actar local också, men jag ville åtminstone bidra med en tia för att hon skulle slippa socialen. Jag har sett på nära håll vilken plåga det kan vara att behöva vända sig dit. Nu ser jag att målet är nått och tian överflödig och det är ju bara bra!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.