Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Att orka välja tåget

Jag brukar inte gnälla för mycket på tåget. Det är så mycket bättre än flyget. Men det här är en kärlek som kostar – just nu fick jag byta från min förstaklassvagn eftersom den skakade så att den höll på att spåra ur.

Av den mycket vänliga konduktören anvisades jag en plats i den kupé där man får ha djur. Den luktar våt päls. Och vagnen skakar inte, den lutar i stället fel, eftersom vagnupphängningshelvetet inte fungerar som det ska i den här.

76 000 kronor vill jag minnas att det kostade, mitt årskort.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.