Back seat driver

Mitt bloggförhållande till min gamla arbetsplats, tidningen Dagens Nyheter, är problematiskt. Jag känner fortfarande en viss vi-känsla när jag tänker på åtminstone delar av organisationen. Jag känner definitivt ett slags lojalitet.

Därför är det grymt irriterande att inte kunna berätta mer om hur det verkligen är! (Jag målade ju in mig i ett hörn med ett tjockt lager icke vattenlöslig färg tack vare den här krönikan dessutom…)

Så här sitter vi nu. Alla missnöjda. Ni för att ni inte får veta, jag för att jag inte vill skriva. Jag som vet precis vilket Thorbjörn Larssons stora misstag hittills är! Jag som vet exakt hur söndagstidningen egentligen skulle göras! Jag som vet precis vilka medarbetare som i dag inte används rätt!

Vad kan jag säga. Det är ett skitjobb att vara guru.