Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Biskopsord

Den så kallade ”rektorsdebatten” fortsätter i dagens Sydsvenskan med en lysande text av biskop Antje Jackelén. Missa inte det, ni som är intresserade. (Tidigare texter i ämnet hittar ni i länklistan vid den här artikeln.)

3 Kommentarer

 1. Lars Gustafsson den 2 november, 2008 kl 01:37

  Tragiskt med denna kristendomshets. Det var så det började på 1920-talet med ifrågasättande av judarna. Nazisterna beskyllde judarna för att vara en fara för det tyska folket. Rädslan och föraktet spred sig. Sedan skulle judar inte få ha offentliga tjänster (som rektorer till exempel) eftersom de ansågs vara opålitliga och farliga. Sedan skulle man inte gifta sig med dem, inte handla av dem och till slut så var det rätt okey att skicka bort dem till ett läger någonstans….

  Fint med en kulturskribent på SvD som understödjer sådant!

  Dessutom är dina artiklar fulla med fördomar och sakfel. Det är samma som på nazisternas tid – det också! 2. Lars Gustafsson den 2 november, 2008 kl 01:39

  Jag kommer ALDRIG att prenumerera på SvD efter detta! 3. Andreas Ekström den 2 november, 2008 kl 08:38

  Du är precis på gränsen för att kvalificera dig för att få din kommentar här raderad. Att hävda yttrandefrihet gentemot kristna är vad jag gör. Du jämställer det med NAZISM. Det är så ytterligt dumt att det ju talar för sig själv. Men jag låter dig kvarstå som ett avskräckande exempel på extremistisk argumentation i den här frågan.

  Och en sak till: Det normala när man skäller någon för sakfel är att

  1. specificera dessa sakfel

  2. inte själv göra sig skyldig till några. SvD står för Svenska Dagbladet.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.