Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Boken Gratis?

Saker och ting börjar falla på plats med boken Gratis? som Tobias Nielsén och förlaget Volante ger ut i samarbete med MIA, Medie- och informationsarbetsgivarna (som ska gå samman med TU inom kort).

Själva lanseringsseminariet kan man läsa mer om här. Det blir alltså i Almedalen i Visby den 3 juli klockan 15.30, och som det ser ut nu kommer jag kunna medverka, tillsammans med bland andra Anders Rydell, en av författarna till den lysande boken om piratrörelsen i Sverige. (Jag recenserade den i Sydsvenskan. Läs den, den är fantastisk.)

De övriga medverkande i boken är Mattias Ganslandt, Isobel (hon äger det där namnet så mycket att hon snart kan sluta med efternamnet i bylinen till och med…), Daniel Johansson, Jan Rosén, Martin Rolinski, Andrea Renda, redaktören Per Strömbäck, Martin Walfisz och Sara Öhrvall.

På bokens sajt finns nu en kort tv-intervju med mig – ljudet är inte det bästa, tyvärr – och såvitt jag har förstått ska den följas upp med intervjuer med så många som möjligt av de medverkande.

Andreas Ekström from Anton Waern on Vimeo.

Det här känns som ett otroligt roligt sammanhang att få medverka i, och jag hoppas på mycket diskussion kring texternas idéer.

6 Kommentarer

 1. Elin den 21 juni, 2009 kl 02:39

  Åh vad spännande.
  Kan knappt vänta på att få läsa den! 2. Andreas Ekström den 21 juni, 2009 kl 06:06

  Samma här, jag har inte sett helheten än… 3. TobiasG den 21 juni, 2009 kl 10:12

  Grymt kul intervju! Intressant att höra dina åsikter. Det blev så mycket tydligare än att läsa här på bloggen. 4. […] Boken Gratis? […] 5. Andreas Ekström den 22 juni, 2009 kl 09:24

  TobiasG: Ja, det blev nästan det, va? Jag borde kanske börja videoblogga av rena tydlighetsskäl… Johan som gjorde intervjun var duktig. 6. JennyG den 22 juni, 2009 kl 03:06

  Intressant intervju, men jag pallar inte att se klart. Det värdelösa ljudet gör att jag inte kan fokusera på vad du säger, tyvärr.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.