Boken Gratis?

Saker och ting börjar falla på plats med boken Gratis? som Tobias Nielsén och förlaget Volante ger ut i samarbete med MIA, Medie- och informationsarbetsgivarna (som ska gå samman med TU inom kort).

Själva lanseringsseminariet kan man läsa mer om här. Det blir alltså i Almedalen i Visby den 3 juli klockan 15.30, och som det ser ut nu kommer jag kunna medverka, tillsammans med bland andra Anders Rydell, en av författarna till den lysande boken om piratrörelsen i Sverige. (Jag recenserade den i Sydsvenskan. Läs den, den är fantastisk.)

De övriga medverkande i boken är Mattias Ganslandt, Isobel (hon äger det där namnet så mycket att hon snart kan sluta med efternamnet i bylinen till och med…), Daniel Johansson, Jan Rosén, Martin Rolinski, Andrea Renda, redaktören Per Strömbäck, Martin Walfisz och Sara Öhrvall.

På bokens sajt finns nu en kort tv-intervju med mig – ljudet är inte det bästa, tyvärr – och såvitt jag har förstått ska den följas upp med intervjuer med så många som möjligt av de medverkande.

Andreas Ekström from Anton Waern on Vimeo.

Det här känns som ett otroligt roligt sammanhang att få medverka i, och jag hoppas på mycket diskussion kring texternas idéer.

0 svar på “Boken Gratis?

  1. Grymt kul intervju! Intressant att höra dina åsikter. Det blev så mycket tydligare än att läsa här på bloggen.

  2. Intressant intervju, men jag pallar inte att se klart. Det värdelösa ljudet gör att jag inte kan fokusera på vad du säger, tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *