Boksläpp

Första gången jag höll i en bok som jag själv hade skrivit var det helt fantastiskt. Jag bokstavligen slet upp paketet med darrande händer.

Andra gången var väldigt rolig den också, men mindre omvälvande. Och tredje gången var det mest ”lite kul”, även om jag inte kunde vänta tills vi hade burit in lådorna i Grand Hotels bar här i Lund där vi hade ett stillsamt releaseparty, utan öppnade en ute på trottoaren.

I Visby fick jag nu då för drygt en månad sedan mina händer på antologin Gratis?, eller rättare sagt ett förtryck av den, en billig digitalvariant som användes för lanseringen. Den riktiga boken släpps den 8 september, och jag har nu fått några exemplar – högklassigt satt, tryckt och bunden. Det är något speciellt med en välgjord bok!

Men det är alldeles uppenbart att första exemplaret-euforin här är på ett sluttande plan. Så passa på, höstens debutanter, att knarka lite på känslan. Den går tydligen över nåtsåinihelvete. (Kanske lite extra mycket när man faktiskt inte har skrivit mer än ett av bokens kapitel…)

Jag återkommer i morgon med en liten innehållsorientering, men klicka gärna på länken också.

Jag ‰r medfˆrfattare till Gratis? Om kvalitet, pengar och skapandets villkor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *