Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Brunch före lunch

I dag måndag deltar Martin Walfisz och jag i ”Brunchrapporten” i P3, för att där tala om antologin Gratis, som vi båda medverkar i. Preliminärt kommer vi in ungefär tjugo över elva. (Sedan ska jag äta lunch med en person som jag skulle placera på topp tre över journalistiska framtidslöften just nu. Och jag har hårda kravspecifikationer!)

Ytterligare recensioner och omnämnanden finns bland annat hos Computer Sweden och hos Kulturbloggen. Se tidigare lista här.

Jag ‰r medfˆrfattare till Gratis? Om kvalitet, pengar och skapandets villkor

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.