Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Clay Shirky, baby

Om ni har tjugo minuter kan ni lägga dem på att se det här klippet. Världens kanske skickligaste och skarpaste internetanalytiker, Clay Shirky, visar här dels varför han är så uppskattad, dels varför Ted.com är en så fantastisk och fint genomförd idé.

Och i dag har jag fått en exklusiv intervju med Shirky, på besök i Lund för en stor och rätt spännande konferens. Den som har en briljant idé om fråga till gurun kan med fördel komma med den före halv tolv…

3 Kommentarer

 1. Jack den 16 september, 2009 kl 03:52

  Gratulerar!
  Clay Shirky är en av mina favoriter och defintivt en man som alla med ett uns av internet-intresse borde bekanta sig närmare med.
  Ser fram emot att ta del av din intervju. 2. Andreas Ekström den 16 september, 2009 kl 07:08

  Eh… jag med. Det här är ett sådant där tillfälle då jag känner mig lite handlingsförlamad. Jag får kort tid, och ställer förmodligen till 80 procent frågor som han har svarat på till leda. Men jag har förmiddagen på mig att preppa… 3. Walter Naeslund den 16 september, 2009 kl 11:40

  Fantastiskt. Jag är mycket förtjust i och inspirerad av Shirky.

  Passa på att fråga honom om hans strategi för hans egen webbnärvaro. Lever han som han lär?Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.