Clay Shirky, baby

Om ni har tjugo minuter kan ni lägga dem på att se det här klippet. Världens kanske skickligaste och skarpaste internetanalytiker, Clay Shirky, visar här dels varför han är så uppskattad, dels varför Ted.com är en så fantastisk och fint genomförd idé.

Och i dag har jag fått en exklusiv intervju med Shirky, på besök i Lund för en stor och rätt spännande konferens. Den som har en briljant idé om fråga till gurun kan med fördel komma med den före halv tolv…

0 svar på “Clay Shirky, baby

  1. Gratulerar!
    Clay Shirky är en av mina favoriter och defintivt en man som alla med ett uns av internet-intresse borde bekanta sig närmare med.
    Ser fram emot att ta del av din intervju.

  2. Eh… jag med. Det här är ett sådant där tillfälle då jag känner mig lite handlingsförlamad. Jag får kort tid, och ställer förmodligen till 80 procent frågor som han har svarat på till leda. Men jag har förmiddagen på mig att preppa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *