Dagens fyrling

Ett skratt: Margret Atladottirs intervju med Pharrell Williams i februarinumret av Rodeo, som jag hittade på ett fik. Har ingen aning om vem killen är – säkert ännu en iskall och ointressant samtida musiker – men intervjun var rolig. Helt egen i ton och stil, vilket kräver mod.

***

Lämnade text till min andra Journalisten-krönika härom dagen. Precis som vid det första försöket var det en källa till rejäl skrivångest. Journalisten är en i branschen omtyckt tidning, den läses av nästan alla kolleger, och få är så krävande och kräsna som journalister. Känslan av att inte ha fått till texten riktigt så bra som jag vill är lika pickande och tuggande och huggande som förra gången. Den känslan förstärktes onekligen av att mitt första försök fick total bakläxa av redaktören. Inaktuellt ämne, skriv något annat, sa hon. Hon hade nog rätt. Jag skrev något annat. Och det finns nu att läsa här.

***

Vi blev påkörda. Men vi mår bra.

***

Känns ju härligt att allsvenskan är igång igen och att VIFANINTEKANSLÅETTGÄNGJÄVLALALLAREFRÅNSMÅLAND!!! Fan vad jag hatar fotboll.