Dagens goda nyheter

Toto är på gång med ny platta igen. Och den fantastiske Joseph Williams är tillbaka på sång, dessvärre bara på en låt. Det ska tydligen låta väldigt mycket ”The seventh one” den här gången, och bättre kan det inte bli. (Kom igen, basha mig bara. Jag är van.)

***

Å andra sidan kan jag väl öppna för attack på en front till. John Fogerty. Snart ett år efter intervjun då han kallade mig ”Dagens” eftersom han trodde att det var jag som hette Dagens Nyheter och tidningen som hette Andreas Ekström – sann historia! – har jag plötsligt hittat ett guldkorn på hans rätt trista platta ”Dejà-vu all over again”, nämligen den spikraka ”She’s got baggage”. Energin är så stor att det vore ett misstag att försöka göra en cover på den. Vi får väl försöka låta bli.

***

Jag är inget stort fan av Love at first site. Men kolla inlägget från i måndags. Det är ju litteratur.