Dags att styra upp allt inför Almedalen!

…och vi ska hjälpa dig med det.

Snart – i relativ mening i alla fall – är det tid för den nya moderniserade Almedalsveckan. Vi tror att det är femtonde året som vi är där och jobbar, och umgås, och tvingar barnen att gå på åtminstone några seminarier och partiledartal. Lisa Kirsebom är redan nästan fullbokad som moderator – jag däremot är INTE det. Faktum är att jag har NOLL bokningar hittills! Jag KAN förvisso tänka mig att helt fokusera på att göra glass i vår suveräna enorma maskin som vi alltid släpar med, bjuda vänner på den, samt tillhandahålla nybryggt kaffe och cue cards åt min synnerligen kompetenta hustru. Men jag är öppen för förslag! Jag är en extremt erfaren programledare och moderator, särskilt hemtam i akademiska och digitaliseringsfokuserade sammanhang. Jag har jobbat åt universiteten i Uppsala, Stockholm, Lund och Göteborg under Almedalsveckan tidigare år, bara för att nämna några. Vill ni diskutera artificiell intelligens är det mig ni ska be hålla i samtalen, för att ta ett aktuellt och bleeding obvious exempel. Hör av er! Och har ni inte ett uppdrag att erbjuda mig, så får vi väl helt enkelt boka in er för ett glassbesök. Man kan få beställa favoritsmak.

(Bilden nedan är från i somras, då Lisa var nöjd med att vara färdigjobbad för dagen och jag som synes nöjd med existensen som helhet. Älskar Almedalen, och längtar redan.)