Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Debatt i Lund i går

Nu finns Debatt i Lunds valspecial ute på tuben, featuring Schlaug, Johansson, Sahlin och Westerberg.

Direkt efteråt hade jag dubbla känslor – det blev en kul timme, och jag tror att tittare och lyssnare fick vad de önskade sig. Men eftersom jag själv gjorde en liten miss precis i inledningen, en sådan där liten som man bara tänker på själv, så var jag liksom lite ur balans de första minuterna. Riktigt bra tennisspelare glömmer den missade bollen omedelbart och lägger all kraft på nästa. Jag klarade inte det, och behövde lite för mycket tid för att känna att jag var hundraprocentigt på banan igen.

Jag har varit programledare för Debatt i Lund i fyra år nu, uppemot tjugo sändningar. Min ödmjukhet inför tv-programledarskapets speciella hantverk ökar hela tiden, i takt med att jag lär mig. Om någon dag eller två ska jag titta igenom det här, och se om jag kan komma på hur jag ska göra för att vifta mindre med händerna, inte se så sträng ut när jag lyssnar koncentrerat, ha ännu bättre koll på kamerorna och… tusen saker till.

Oh well. Det om det. Titta gärna nu! Och pallar ni inte hela, så kolla från 54 minuter, där har vi ett roligt segment.

2 Kommentarer

  1. Johan Folin den 28 februari, 2014 kl 11:31

    Tack för tipset om 54 minuter in. Det var trevligt. Jag kollade inledningen också, men är inte säker på vad du tyckte var en miss.  2. Andreas Ekström den 1 mars, 2014 kl 06:40

    Skönt! Det är ju med sådana missar att man mest märker dem själv… 🙂 Kanske ÄR de inte ens missar, utan bara avsteg från vad man hade tänkt själv, men det man själv har tänkt är ju inget som publiken vet…Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.