Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Det här med jämställdhet har ju gått ALLDELES FÖR LÅNGT

…som Malin Nävelsö, kollega, lakoniskt twittrade när hon hittade den här listan.

2 Kommentarer

 1. indy (utan hatt) den 23 januari, 2013 kl 10:09

  ”jo, om man räknar antalet BIOLOGISKA kvinnor så kan man se att de är underrepresenterade…”

  i de feministiska kretsar som jag umgås i är intresset för världspolitik och ekonomi i några fall litet – i många fall lika med noll.

  ärligt talat tror jag att de aldrig skulle få för sig att plocka upp ett ex av forbes (om de inte skulle få det postat på facebook tillsammans med indignerade utropstecken – lite enligt samma logik som jag skulle kunna posta en bild på, låt säga en ”homokyss” till en konservativ vän och där efter se dockorna brinna och plakaten viftas).

  i nämnda kretsar ses merkel och lagarde inte som kvinnor heller och kräver följaktligen inte lika mycket medsysterlig sympati som t ex transsexuella.

  det sagt tycker jag att mina ”exempelvänner” har en viktig roll att spela för hur framtiden ser ut MEN klassisk kvinnorepresentationsfeminism är väldigt avlägsen för dem. 2. indy (utan hatt) den 25 januari, 2013 kl 01:27

  …och det här är ett tillfälle då jag jättegärna vill bli motbevisad.

  min tes är att de som ”köper listan” (själva strukturen bakom) inte köper kvottänket (slött ”höger”) och att de som inte ”köper listan” (lika slött ”vänster”) följaktligen inte heller är särskilt intresserade av att ändra den.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.