Digitala föreläsningar – funkar det?

Så där lät det på Twitter i går efter en digital föreläsning från hemmastudion. Och så här:

Det gjorde mig mycket glad, extra glad. Jag har nämligen arbetat intensivt under vintern för att bli riktigt bra på det här – på att förstå mediet, på att justera studion tekniskt, på att sätta tajming och bilder och manusens nyanser på det sätt som en studioproduktion kräver.

Blir det lika bra som live? Nej, det blir det inte, eftersom det med en grupp människor i ett rum uppstår en annan kraft och en växelverkan som varken jag eller någon annan kan återskapa på distans. Men det blir värdefullt. Det blir tydligt. Det fungerar!

Med det sagt? Jag längtar ut igen. Och eftersom jag är i riskgrupp, så har jag fått båda mina vaccinsprutor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *