Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Eftertankens kranka brist på fundamentalister

Hur det gick på KG-seminariet?

Jag vet inte riktigt. Min fru tyckte att det gick bra. Min syster tyckte att jag och ärkebiskopen på det hela taget framstod som goa killar. Allmänt förståelseinriktade humanister, liksom. ”Men jag vet ju att ni tycker rätt olika”, sa hon eftertänksamt. Jo. För all del.

Min vän Linus tyckte att panelen hade behövt en fundamentalist för att elda i gång lite. Det har han förmodligen jävligt rätt i.

Well. Jag är glad att det är gjort. Har beställt den inspelning som säljs från alla seminarier, så att jag kan höra hur jag lät.

Lämna en kommentar





Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.