Elva frågor

Fredrik Wass besvarar och ställer elva frågor, bland annat till mig. Jag tycker att det är lite roligt att svara på frågor på det där viset, på samma sätt som det är roligt att fylla i en ”Mina vänner”-bok. Så den som är sugen – blogga era egna svar, eller skriv något eller några av dem i kommentarfältet!

Hur märks det att du är vuxen?
 Det syns på min kropp. Det märks på den tilltagande melankolin i själen också. Ska man svara lite mer positivt är jag ju fasligt ansvarig och uppstyrd, men det har jag å andra sidan nästan alltid varit.

När gjorde du något farligt senast? I dag, jag körde bil på motorvägen lite för fort.

Vad gör du om tio år? Det ingår i en del nya livsinsikter jag har skaffat mig att jag bör tänka lite mindre på det, och lite mer på vad jag gör precis just nu.

Varför läser du min blogg?
 Eftersom vi intresserar oss för samma saker!

Måste man fira jul? Nej, det kan jag svårligen se. Men man ska ta hänsyn till sina barns önskningar på ett mycket långtgående sätt just den dagen.

Vad tänkte du när WTC-tornen föll? Att jag inte trodde att ett flygplan kunde åstadkomma den förödelsen i den sortens hus. Och att det som hände skulle komma att förändra världen.

Hur trött är du på att blogga?
 Inte så trött, för jag anpassar bloggandet efter ork och vilja.

Varför är viss musik kreddigare än annan? För försök till svar på detta rekommenderar jag en bok som heter ”Främling” och kan köpas här.

När köpte du en cd-skiva senast?
 Det minns jag inte exakt, men det händer då och då när en artist jag verkligen gillar ger ut något. Europes nya skulle jag absolut ha köpt om jag inte hade fått den på grund av det feta reportage jag skulle göra.

Bästa resetipset? Välj tåget lite oftare än dina impulser säger. Det lönar sig på nästan alla sätt.

Får man grilla på balkongen? Det beror på om man stör grannarna eller inte. Så klart.

0 svar på “Elva frågor

  1. ”Får man grilla på balkongen?” Det finns det väl inga grannar som gillar? Jag skulle vilja ha svar på frågan om man får släppa ut en tupp man tröttnat på att fritt spatsera runt och käka duvmat och kuckelikua utanför ett hyreshus. Själv är jag kluven. Det är ju rätt trevligt med en färgstark fågel som begriper att skita på marken och inte på balkongerna, men samtidigt är det inte normal hyfs att förse oss med en tupp utan att fråga.

  2. Hehe. Ja, man vill ju inte sitta i samma fack som Gert Fylking i sådana sammanhang 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *