En bild till…

…från Jarlen bara:

Jag tryckte på knappen för mitt val, mest på skoj. Men den var inkopplad! När jag kom fram till luckan stod där en farbror som sa ”det tar tio minuter ungefär”. ”Men jag har inte beställt?” sa jag. ”Tryckte du inte på wienerschnitzel?”. Jo. Och tio minuter senare kom en perfekt tillredd sådan, med sardell och kapris und alles. Och riktigt fin stekt potatis till. Måste till Halmstad snart igen. Att det på något sätt luktade lite som hemma hos mormor och morfar när de tillredde söndagsstek gjorde ju inte känslan sämre.

0 svar på “En bild till…

  1. Åh! Precis en sån mackapär vill jag minnas fanns på Bodoni i samma hus som Arbetet på Bergsgatan. Var lika fascinerad varje gång vi var där när jag var barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *