En bra bok

Är just i färd med att läsa ut Carl-Johan Vallgrens tämligen storslagna comebackroman ”Kunzelmann & Kunzelmann”. Jag har väldigt roligt när jag läser den, och låt er inte avskräckas av talet om ”skälmroman” (vilken idiotisk genrebeteckning) när ni senare i år följer mitt råd och tar med den här boken på en resa.

Min fråga till er, kloka läsare (som ju precis som läsarna hos Newsmill vet mer än avsändare/ägare!) är nu denna:

Vad vill ni veta av och om Carl-Johan Vallgren? Jag intervjuar honom i morgon.

0 svar på “En bra bok

  1. Vart tog upproret vägen? Protesten, det subversiva – så tydligt i den fascinerande ”För herr Bachmanns broschyr”?

  2. Det ska bli intressant att läsa vad han svarar. Läser själv just nu ”Kunzelmann & Kunzelmann”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *