FF

FF betyder på Twitter ”Follow Friday”. Det är alltså på fredagar som twittrare särskilt framhåller andra twittrare de gillar, och rekommenderar sina följare att följa även dem.

Jag har aldrig haft någon vidare styrsel på det där. Jag har visserligen sagt att man bör följa roliga och viktiga och skickliga twittrare som Gina Trapani och Malin Ullgren och Sofia Mirjamsdotter och Max Danielsson – men inte ordentligt varför.

Så jag ska försöka att övertyga er som inte läser tweetar att ändå börja göra det, genom att en gång i veckan lite extra framhålla personer som behärskar de 140 tecken de har till sitt förfogande extra bra. I dag:

Ola Dellson!

Han är en av mina bästa vänner. Vi är inte lika, men vissa tror det för att vi inte har hår. Han är smart, rolig, eftertänksam, snäll, ödmjuk, och inte minst en otroligt fin pappa som har legat före mig i spåret i livet och visat hur man ska göra allt möjligt – och så skriver han om arkitektur, om Malmö-Lund och om livet i största allmänhet. Följ!

(Men om du nu inte pallar att skaffa ett konto på Twitter, för att samla dina favoriter? Det behöver du inte. Du kan läsa allt som skrivs på Twitter ändå, bara du vet vilken unik webbadress som gäller för varje skribent.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *