Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Fint och fult

De klassiska frågorna om fint och fult dryftas indirekt i Matilda Gustavssons fantastiskt välgjorda reportage om bloggaren Kissie – och mer direkt i kommentarfältet nedan, som jag har gett mig in i. (Liksom Expressens chefredaktör Thomas Mattsson! Coolt att han kom på besök där.)

På sätt och vis är väl min min intervju med Camilla Läckberg som publiceras i dag också en sån där klassisk hög-eller-lågkultur-sak, men jag har låtit bli alla sådana resonemang den här gången. Den vinkeln känns, milt uttryckt, använd. Den smarta rubriken knäckte min fru, förresten.

***

En pärla från veckan som gick också: Eskil Fagerström drar den slutliga parallellen mellan Ola Lindholm och…

4 Kommentarer

 1. Magnus den 18 september, 2011 kl 12:24

  Mer om Läckberg och hennes roll som ”drottningen av ’billig skit'”, en roll som hon nog får sägas ha valt själv, här: http://susanneaxmacher.wordpress.com/2011/09/09/sa-pratar-vi-om-fult-och-fint-igen/#comments 2. Molly den 19 september, 2011 kl 09:50

  Jag tyckte nog Kissie fick lite för mycket uppmärksamhet i lördagstidningen, men underbart att du är med och diskuterar vidare! Inte ofta det händer, hade gärna sett att resp skribent fortsatte diskussionen med läsarna.
  Utopi kanske . . . men var inte det meningen med kommentarsfunktionen egentligen? Vilken dröm att faktiskt diskutera med Heidi Avellan el Per T efter intressant läsning. . . utopi som sagt. 3. Andreas Ekström den 19 september, 2011 kl 11:25

  Ingen utopi! En kulturförändring tar lite tid bara. 😀 4. Lisa den 22 september, 2011 kl 10:11

  Det är stor humor att så mycket som 187 personer använt (den enligt min uppfattning ganska meningslösa) ”Hur reagerar du på…?”-funktionen efter artikeln och hela 112 av dem har tagit tillfället i akt att demonstrera att de är *likgiltiga*. Jag tror jag bryr mig så lite så jag måste läsa en jättelång artikel och klicka på en knapp för att uttrycka min blaséighet. Jorå.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.