Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Fördelen med att äta djur är att de oftast har varit veganer

Jag älskar att läsa krogskribenten Mattias Kroon, som här i Sydsvenskan – kolla kommentarerna. Har veganer ingen som helst självdistans…?

3 Kommentarer

 1. Peter F. den 10 april, 2011 kl 12:55

  Intressant för en som mig; som är måttlig med kött och mer inser att kropp och plånbok mår bra av frukt/grönt. Sen visar ju artikeln på en konsekvens; att hedra allt levande och behandla det på bästa sätt innan det hamnar på vår tallrik.
  Det onyanserade i kommenterandet kan väl beskrivas utifrån att vissa lever efter devisen ”du är vad du äter”. Så kritiserar du min mat, så…
  Som en tvist på vad som kan anses vara levande så kan jag inte glömma bort en Roald Dahl-film där en pojke(?) fick tillgång till att höra hur träd lät när de höggs ner…
  Respekt för allt levande ! 2. Andreas Ekström den 11 april, 2011 kl 04:13

  Jag har alltid en idé om att jag ska äta mindre kött – men i själva verket tror jag att jag väljer raka motsatsen. Det liksom ”blir” så. 3. indy (utan hatt) den 12 april, 2011 kl 04:34

  jag måste säga att jag inte riktigt förstår mig på sydsvenskans relation till kroonen. jag hoppas att hans arvode kommer i form av den alltid lika rikligt tilltagna bilden som alltid illusterar vem som skrivit artikeln (vilket alltid framgår i skrift) snarare än innehållet. det sagt så tycker jag att det är lite ”vilksigt” att hugga på vegetarianerna på det här sättet; ett tryck på provokationsknappen osv.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.