Fördelen med att äta djur är att de oftast har varit veganer

Jag älskar att läsa krogskribenten Mattias Kroon, som här i Sydsvenskan – kolla kommentarerna. Har veganer ingen som helst självdistans…?

0 svar på “Fördelen med att äta djur är att de oftast har varit veganer

  1. Intressant för en som mig; som är måttlig med kött och mer inser att kropp och plånbok mår bra av frukt/grönt. Sen visar ju artikeln på en konsekvens; att hedra allt levande och behandla det på bästa sätt innan det hamnar på vår tallrik.
    Det onyanserade i kommenterandet kan väl beskrivas utifrån att vissa lever efter devisen ”du är vad du äter”. Så kritiserar du min mat, så…
    Som en tvist på vad som kan anses vara levande så kan jag inte glömma bort en Roald Dahl-film där en pojke(?) fick tillgång till att höra hur träd lät när de höggs ner…
    Respekt för allt levande !

  2. jag måste säga att jag inte riktigt förstår mig på sydsvenskans relation till kroonen. jag hoppas att hans arvode kommer i form av den alltid lika rikligt tilltagna bilden som alltid illusterar vem som skrivit artikeln (vilket alltid framgår i skrift) snarare än innehållet. det sagt så tycker jag att det är lite ”vilksigt” att hugga på vegetarianerna på det här sättet; ett tryck på provokationsknappen osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *