Förlagskontrakt och iste

Skickar iväg det påskrivna förlagskontraktet för ”Att hitta”, som bör komma från tryckeriet i dag. Älskar att vi inte har kommit loss och fixat det förrän nu. Älskar Weyler förlags enkelhet, litenhet och tillit. Älskar att jag inte ens visste vilken förstaupplaga och royaltyprocent som gäller nu för tiden. (”Hur investerar du pengarna”, som en vän till en författarvän av smala fackböcker sa. Hon slutade skratta först något år senare. Det är inte riktigt därför man skriver smala fackböcker.)

Jag skulle bli djupt tacksam och ganska förvånad om ”Att hitta” säljer mer än ett par tusen exemplar. Vad jag kan hoppas på är att läsarna tycker om den. Jag längtar efter att hålla i det första fysiska exemplaret, det är alltid speciellt.

Med start i morgon ska jag dutta ut små textbitar här, tänkte jag, eventuellt. Eller så gör jag bara mer iste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *