Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Frågor från familjen

Även jag skriver om prinsessans födelse, vem gör inte det…

2 Kommentarer

 1. indy (utan hatt) den 27 februari, 2012 kl 01:41

  bra skrivet med ett sympatiskt anslag. eftersom jag själv inte är anställd på en tidning kan jag passa på att vara en smula osympatisk och citera johnny rotten: ”she ain’t no human being”.

  som republikan kan jag acceptera att en majoritet av svenska folket tycker att vi inte förtjänar bättre än monarki som statsskick. Det som jag däremot har svårt med är att de (vårt kungahus) inte kan hålla sig till de regler som de själva har satt upp. till exempel är jag oavkortat på herman lindqvists sida när det kommer till namnvalet – ett statsöverhuvud ska inte heta som en finlandsfärja. punkt. och hela den här grejen med att daniel är en man av folket. inkorrekt. om han varit en man av folket hade han fortsatt att vara ”herr daniel westling”. nu valde han att bli ”prins daniel” (vilket är ”fusk”). följaktligen är han inte längre av folket utan på sin höjd ”var”.

  MEN säger nu någon: lilla estelle har ju inte själv valt att födas till prinsessa – gud vad orättvist att hacka på henne! då säger jag att det kanske finns någon annan liten estelle i det här landet som föds med t ex föräldrar som är, låt säga, långtidsarbetslösa. den estellen kommer inte heller få en lätt resa i livet, även om problemen är av annan karaktär. till skillnad från vickan och danne kommer hennes föräldrar aldrig att kunna abdikera från sina liv.

  and sweden is dreaming… 2. Andreas Ekström den 27 februari, 2012 kl 01:54

  Jag håller med dig.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.