Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Fredag

I går fick Niklas ännu en strålande recension för sin bok med samlade reportage ur Sydsvenskan. Den här gången av gästrecensent i den egna tidningen, nämligen Aftonbladets Martin Aagård.

***

Dagens krönika i Norra Halland handlar om familjesidans betydelse för en lokaltidning.

”Läser ni familjesidan? 80 procent av en tidnings läsare brukar svara ja på den frågan i undersökningar. Resten ljuger.”

(Jag har också hunnit skriva en krönika som handlar om skandaler och lokalpolitik, som egentligen är lite bättre, men jag sparar den till om några veckor. Sista fredagen i månaden går nämligen Norra Halland ut till samtliga hushåll i Kungsbacka. De krönikorna måste alltså vara de bästa.)

Hur som helst: Ny krönika kommer varannan fredag hela 2009. Och definitivt aldrig online! Prenumerera nu!

3 Kommentarer

  1. Julia den 6 februari, 2009 kl 04:18

    Jag brukar sätta mig och titta på bröllopsannonserna på söndag, och leta tills jag hittar någon där paret tar brudens efternamn eller något helt nytt. Vet inte riktigt varför jag började.  2. Martin den 6 februari, 2009 kl 08:29

    Julia, såg du annonsen i Sydsvenskan för ett tag sedan där brudens och brudgummens respektive sido mötte varandra i en fotbollsmatch? Brudens lag vann och därför tog de sedan hennes efternamn.  3. Julia den 7 februari, 2009 kl 11:27

    Oj, nej, men det är faktiskt helt underbart.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.