Fyra av fyra

Det har varit en intensiv vecka. Just nu är jag på Dunkers kulturhus i Helsingborg, landets finaste och på alla sätt mest lyckade kulturhus om ni frågar mig, där jag har pratat på en konferens som handlar om internet och sociala medier. Joakim Jardenberg håller i det, och mitt prat kommer att gå att se via Bambuser hos Jocke om en stund. Tills vidare, ett par stillbilder:


Jocke presenterar mig med bloggen i bakgrunden. Och jag ångrade bittert att den inte var uppdaterad redan i morse…


Den nya och den gamla tiden möts – så länge man har en Mac och en rulle gaffa kan ingenting gå fel.

I går kväll hade vi premär för ”Debatt i Lund”, ni kan läsa ett kort referat i Sydsvenskan om ni vill. Och jag hade jätteroligt! Jag har velat ligga lite lågt med ”Debatt i Lund” i förväg, man vet aldrig hur bra en helt ny grej blir – men Lunds universitets samhällsvetenskapliga fakultet menar verkligen allvar med det här. Allt kringarbete var perfekt. Inga krånglande mickar. Inga obekväma stolar. Ingen tvekan i marknadsföringen. Inget slarv med några som helst detaljer. Så många som 173 personer i publiken, det hade jag faktiskt aldrig trott. Och har man en panel med debattproffs som Cecilia Fredriksson, Lars Söderström, Andreas Malm och Nina Björk, då ger sig resten av sig självt. Om jag har förstått saken rätt ska det under dagen bli möjligt att se även detta via webben, då hos Newsmill. Vi återkommer med ett nytt ”Debatt i Lund” den 21 september, och det ser jag redan fram emot.

Nu är det snart helg. Jag har långt gångna planer på att inte göra något särskilt över huvud taget.

0 svar på “Fyra av fyra

  1. Är det bara jag som är jättedålig på att googla eller finns det inget fullständigt program för den här debattserien? Lyckas inte ens hitta nästa datum.

  2. Närå, det är inget fel på dina googlingsskills – nästa datum har just blivit bestämt, 21 september, och vem som deltar eller vad vi ska prata om är en vidöppen fråga än så länge… Vi är fortfarande lite i beta-stadiet, men lita på att det ska bli tydligare efterhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *