Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Google äger mig och hela världen

Har gått över till Google Cal för att organisera mitt liv. Fantastiskt för återkommande händelser – som farfars födelsedag, som jag just la in. ”Återkommande varje år”, klickar jag i. Slutar… eh… slutar, jag vet inte, han fyller nittiosex nu i september.

Bestämmer mig för det enda rimliga, det artiga. Kryssar i ”aldrig”.

2 Kommentarer

  1. JM den 19 augusti, 2008 kl 02:43

    Jag hade tänkt skicka ett mail och gnälla över att du inte har kommentarsfält MEN så har du det!

    Du tog rätt beslut angående farfar. Min mormor var nyss här och fikade, hon är 97 år och jag börjar bli ganska säker på att hon aldrig kommer att försvinna.  2. Andreas Ekström den 19 augusti, 2008 kl 04:25

    Ja, alltså det här med kommenterandet… Jag har inte velat ha det i det längsta, men så har jag smugit i gång det lite här. Man måste läsa på permalänk för att se det… Men inom några veckor kommer en ny version av den här sajten, med helt nytt utseende. Den kommer att vara lite tydligare interaktiv.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.