Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Göteborg i går

Först, en 45-sekunders film:

***

Här, efteråt, reser min blombukett och jag med Älvsnabben över vattnet mot Operan till. Just på Operan jobbar min kompis Christina, hon hade inte precis väntat sig att se mig där med blommor, men fann sig: ”Nej men! Till mig! Blommor som du… vill bli av med?” Och så gapskrattade hon. Smart tjej.

Don’t get me wrong: Jag tycker om att få blommor (men mer om att få choklad…). Men jag kände väl ändå att de skulle utgöra ett dåligt resesällskap på tåget söderut. Så ta det inte som otacksamhet! De kom till stor nytta hos någon som uppskattar dem i flera dagar till.

4 Kommentarer

 1. Peter Fredriksson den 6 oktober, 2010 kl 10:11

  Hallå!

  Fick sett dig på Kobra igår; upplever att du har en plats i de rörliga medierna (också;-) Du framstod som tydlig och initierad, med den lilla varningslampan blinkande som en sann journalist.
  En tanke jag fick angående ditt klipp från E-berg.
  Ett sätt att bryta den fula vanan att använda gamla formuleringar är att tyst bomba sig själv med adjektiv när man ser på ser och ska beskriva saker. Då kan det bli så att man helt plötsligt börjar att använda nya och fräscha uttryck- så att det inte känns som man ekar;-) 2. Andreas Ekström den 6 oktober, 2010 kl 11:28

  I bästa fall har du rätt. Själv hör jag mig själv alternera mellan ”roligt” och ”kul” lite för ofta… 3. Gabriella Kossmann den 6 oktober, 2010 kl 09:14

  Hej Andreas!

  Pausade i mitt läsande om smarta sätt att reducera växthusgaser på och slog på TVn. Tyckte väl att jag kände igen dig på KOBRA och din blogg bekräftar att det var du som efterträdde mig som elevrådsordförande på Aranäs. Kul att se dig och vad roligt att det verkar gå så bra för dig. Integritet och nätet, konstigt det där med digitala medier, framförallt de sociala. Jag har bott många år utomlands och haft enorm glädje av Facebook men börjar nu märka att mitt nätverk nu bara består av 20% som tillhör ”kärnan”. Lite obehagligt faktiskt. En sak är hur vår generation använder sökmotorer och digitala sociala mötesplatser som Facebook, en annan är kidsen. Jag får den klara uppfattningen att de ser inga risker med bruken, själv tänker jag integritet och gränser i nästan allt jag gör. Lycka till vidare!

  Bella 4. Andreas Ekström den 6 oktober, 2010 kl 09:22

  Hej Bella! Så roligt! Hoppas allt är bra med dig!

  …och jag delar helt analysen: vi i vår generation blir aldrig digitala infödingar. Man måste vara född typ 1985 eller senare för att liksom använda den digitala revolutionens redskap helt utan skav…Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.