Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Håkan Lindgren träffar så enormt rätt

Jag är van vid att det sker, men gläder mig särskilt när min egen ”vad var det jag sa”-faktor ökas på, jag är ju inte en bättre människa än så. Läs alltså Håkan Lindgren här.

Han borde för övrigt samla en sådan där antologi som han pratar om, och så kan var och en sedan besluta sig för vilken röst som ska tillmätas störst tyngd i den framtida diskussionen om digital demokrati och digitala medier.

Varför kommer inte texterna som omprövar den gamla hållningen? Alla svenska offentliga personer som röstade på Piratpartiet och som med darrande stämma förkunnade detta för tio år sedan, har ni läst om partiprogrammet? Hur känns den samhällsanalysen nu?

De skäms väl.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.