Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Häng med skallarna

Alltid läge för en påminnelse: Sedan vi döpte om och stukade till Sydsvenskans kulturblogg tycker jag att den har lite mer liv. Men jag lider av att göra den i en gammal WordPress-version, när jag så njuter av den nya som den här sajten är byggd på. Alla ni som använder andra bloggredskap – varför gör ni det? Jag har testat de stora och känner mig säker på att WordPress just nu erbjuder det bästa av det bästa.

***

…och under dagen är jag online på riktigt igen, vilket betyder öppnad kommentarfunktion som vanligt. Välkommen att skriva, den som vill!

4 Kommentarer

 1. saom den 29 december, 2008 kl 07:26

  Hade jag börjat blogga idag hade jag lätt valt WordPress också. Men när jag hoppade på tåget hade jag ingen koll, och så blev det som det blev och nu känns det för omständligt att byta. 2. Andreas Ekström den 29 december, 2008 kl 07:41

  Det är ju en jäkla process att bygga nytt, trots allt, om man bryr sig lite om hur det ser ut och så. Men nån gång vartannat år kan man ju unna sig en projektdag – du får väl vänta tills det är läge! 3. Philip den 30 december, 2008 kl 08:56

  Jag skulle vilja gå över till WordPress men vill designa min sida själv. Det är enkelt i blogger eftersom man kan modifiera den existerande css:en. WordPress tillåter inte detta i wordpress.com. Man måste installera programmet, hosta allt på ett webbhotell och fixa kodningen själv. Det är den stora nackdelen, tycker jag, då man blir beroende av ftp:er och grejer och dessutom måste kunna css hyfsat bra. 4. Andreas Ekström den 30 december, 2008 kl 09:27

  Det är sant, WordPress är lite mer teknikernas redskap. Jag har ju unnat mig lyxen att anlita en programmerare/formgivare…Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.