Häng med skallarna

Alltid läge för en påminnelse: Sedan vi döpte om och stukade till Sydsvenskans kulturblogg tycker jag att den har lite mer liv. Men jag lider av att göra den i en gammal WordPress-version, när jag så njuter av den nya som den här sajten är byggd på. Alla ni som använder andra bloggredskap – varför gör ni det? Jag har testat de stora och känner mig säker på att WordPress just nu erbjuder det bästa av det bästa.

***

…och under dagen är jag online på riktigt igen, vilket betyder öppnad kommentarfunktion som vanligt. Välkommen att skriva, den som vill!

0 svar på “Häng med skallarna

  1. Hade jag börjat blogga idag hade jag lätt valt WordPress också. Men när jag hoppade på tåget hade jag ingen koll, och så blev det som det blev och nu känns det för omständligt att byta.

  2. Det är ju en jäkla process att bygga nytt, trots allt, om man bryr sig lite om hur det ser ut och så. Men nån gång vartannat år kan man ju unna sig en projektdag – du får väl vänta tills det är läge!

  3. Jag skulle vilja gå över till WordPress men vill designa min sida själv. Det är enkelt i blogger eftersom man kan modifiera den existerande css:en. WordPress tillåter inte detta i wordpress.com. Man måste installera programmet, hosta allt på ett webbhotell och fixa kodningen själv. Det är den stora nackdelen, tycker jag, då man blir beroende av ftp:er och grejer och dessutom måste kunna css hyfsat bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *