Har jag berättat…

…om Kungliga bibliotekets antologi ”Efter The Pirate Bay”? Det har jag nog inte, men nu är det hög tid. Den utkommer i sommar. En rad skickliga och sakkunniga skribenter medverkar – så skickliga och sakkunniga är de att när jag läste deras betaversioner av texterna så erbjöd jag mig utan någon som helst falsk blygsamhet att dra mig ur. Jag kände att mitt bidrag, som förstås handlar om Google och som är skrivet helt utan akademiskt anslag och fotnötter, inte riktigt platsade i sammanhanget. Redaktörerna sa då genast något överslätande, och bidrog dessutom till några konkreta förbättringar på ett väldigt bra sätt. Så då beslöt jag mig att tänka som i slutet av det här blogginlägget: Det kan få vara deras beslut. De kan få stå för att min text är med.

För en bredare presentation av projektet, och en välbehövlig klagolåt över den pinsamma könsbalansen, läs gärna Rasmus Fleischer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *