Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Hard at work

Fotograf Jenny Leyman tog bilden av mig i konsistorierummet på Lunds universitet i torsdags, just då jag hade intervjuat Lawrence Lessig. Det var kort om tid, så för att hinna färdigt till deadline satt jag helt enkelt kvar i den där magnifikt pampiga salen och randade. Det känns lite roligt att visa bilden, dels eftersom jag just har kapat tillverkaren av den dator jag använder, dels eftersom mina öron visar sig vara mycket ljusgenomsläppliga. Tack Jenny för att jag får publicera den!

2 Kommentarer

  1. Marcus Almgren den 17 september, 2012 kl 08:52

    Like! Den borde du köra som skyline.  2. Andreas Ekström den 18 september, 2012 kl 10:45

    ”Skyline” som benämning på ”stor byline” är en fullständigt genial språklig konstruktion.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.